Senaste Inlägg

Dear Rosemary - Foo Fighters

Det blir en dag i taget på bloggen. När jag har lust, vilket inföll idag.

Här sitter jag och spelar på min gitarr, i bakgrunden hörs Simpsons och jag är förkyld som en get.
Dock har jag sommarlov, och har haft det i ganska exakt 1 månad och 1 dag. Det innebär att jag har jobbat på campingen i exakt 1månad - 1 dag.


 Saker jag hunnit med sen jag skrev senast:

- Hoppa fallskärm, vilket var så hemskt så det var underbart. När luckan öppnas vill man inte vara med längre, det är ett som är säkert. Men man måste göra det åtminstone 1 gång i sitt liv.

- Tagit studenten = jag grinade ungefär hela tiden i kyrkan, Madde fick det välförtjänade stipendiet, jag och Iza fick diplom och jag grinade ännu mer. Väl kommen till skolan sprang jag runt och missade tårtan. Just innan det var dags för trappen kastade jag i mig lite marsipan och sedan var det dags. Skorna åkte av (ja, jag hade ramlat annars) och trappen stod kvar på sitt rättmätiga ställe som tur var. Dagen fortlöpte med flakåkning, cigarr-rökning, champagnedrickande och mysigheter.

- Jobbat på campingen. Norskar är ett genomgående trevligt folk har jag märkt, och ja... Det är väl tur för dem. Städa toaletter är dock inte min grej, (om det nu ens kan vara en grej?) men campingjobbet är det bästa sommarjobbet jag har haft by far.

- Dansgalan var trevlig, och Måns levererade. Jag levererade inte eftersom jag hade sovit i 1 timme innan jag gick ut och såg ut ungefär såhär. Så blir det om man jobbar.

- Swampsoccern var det drag i, och jag hann iallafall spela en match med Team Lokaltidningen, aka Hårda Ballar och Balla Brudar. Vi varken vann eller förlorade, så jag var en nöjd tjej trots allt.


Nu återstår ungefär 1 & ½ månad av jobb, stugbesök, slapphet, vänner samt familj och sedan väntar 1 månad på en vacker, solskimmerklädd ö utanför Spaniens kust med några av mina fina. Jag njuter.

Över å ut