Senaste Inlägg

Myyys på badhyyys!

Jag brukar rosta albinokaniner i en brödrost nää jag skoja bara självklart är jag inte så elak men albinokanier.

Sittetr nu på badhuset och jobbar jätte hårt med sällskap av Eve och Vicky, och eftersom dom är så snäll så har dom bjudit på fika.

Nu så är det en liten larv här och kryper på bänken. Missade en vid middagen, magen kurrar efter den faktiskt, tänk vad en så liten grej kan mätta magen! Maskar är ju proteinrika har jag hört! :D

Flera stycken här på badet har idag sagt att jag är världens hetaste badvakt, ska nog slita på mig bikinin nu och börja använda den som arbetskläder, hoppas jag får lite i dricks då! :D (behöver pengar).

Nä, tillbaks till arbetet! Pyss och kram

Hit me with your rhytmstick

Mina kära vänner. Idag mår jag bra. Jag mår faktiskt riktigt bra. Toppen, om jag får säga det själv.

Ja... Det var väl ungefär vad jag hade att säga. Hoppas ni har det lika bra som jag. Tack å hej

Scheisse, be mine

Idag är kanelbullens dag. Det jag har ätit är en hälsotallrik, en negerboll och en korv från Schell. Ironi.

Jag och mamma bestämde oss för att dra iväg till Umeå en sväng (bara 50 mil fram och tillbaks, är ju ingenting!) och shoppa loss lite. Fina kusin Rasmus och Viktor dök upp och fikade med oss på Station, och Corre och Mad Dee beblandade sig med oss på Skopunkten. En mysig dag fylld med bara en massa trevligheter! Jag känner hur jag taggar fredag. Fötterna ska blöda och Madde ska dricka... Ja... Allt.

Nu ska jag sooova och sen ska jag mot oändligheten och vidare. Närmare bestämt sjukan och hugga av mitt ena pekfinger.


Tack du tack du, hej du hej du

Scheisse



Smoke weed everyday

För en vecka sedan var jag alldeles strax i London, Stansted på ett mycket fint hotellrum på Radison Blue. Ännu tidigare på dagen hade jag varit i Alcúdia och faktiskt spenderat den närmsta månaden på Mallorca. Först en tre veckors bartenderutbildning som jag aldrig kommer glömma då vi självfallet fick lära oss drinkar, mise en place och allt som hör bartending till, men också hur man på bästa sätt inte dödar gästen genom att tappa glas så gästen får glassplitter i halspulsådern och dör och att det faktiskt finns mixers med 17 hästkrafter som kan mala en hel ko. Otroligt många olika, otroligt trevliga människor med samma humor, samma musik-smak eller likadana mål som man själv har. Smoke weed everyday, Cinema och Change the way you kissed me tillägnar jag er.

En vecka i Alcúdia med några av mina finaste behövdes efter 3 veckors intensivitet på Magaluf. Bad nästan varje dag, barnsligt roligt åkande i rutschkanorna på Hidro Parken, avslappning och mat i mängder. Jag har aldrig tänkt så mycket på mat och ätit så mycket i hela mitt liv.

Och nu, i Storuman, Sweden är det 1/4 så varmt, men ack så friskt och skönt. Även avslappnande. Back to reality med badhusjobb, underbara brudar och familj. Jag har längtat efter er♥ Hösten med alla dess färger är faktiskt den bästa årstiden enligt mig och även mysigaste. Nu återstår väntan och åter väntan på förhoppningsvis positiva mail.

Mama I'm coming home