Senaste Inlägg

Ohohohohoh i'm in love with Ju-na-tan, Ju-na-tan

Intressanta fakta om mig:

- Ikväll drack jag Treo för första gången. Det smakade ungefär som att slicka på en gipsvägg. För er som undrar; Ja, jag brukar ofta slicka på gipsväggar.

- Lady Gaga är min gud (Judas)

- Hade jag kunnat bli precis vad jag ville så hade jag blivit resereporter, skådespelerska och/eller professionell dansare

- När jag var liten blev jag biten av en myra i fingret. Skallen, med käken och allt tillbehör, satt kvar även efter att mamma dödat den. Sedan dess har jag en otrolig respekt för myror. Jag hatar dem.

- När jag var liten blev jag biten av en hund i skallen. Ärret finns kvar - dock inte hunden.

- Jag har bara sett en del av filmen Titanic, fram till då de krockar med isberget. Vid det laget var jag så trött att jag gick och la mig istället.

- Jag har kört inlandsbanan. Hehe

- Jag är otroligt mörkrädd.

Nu ska jag återgå till vad jag egentligen skulle göra, nämligen plugga. "Gör hon inget annat om kvällarna?", tänker ni säkert. Nej, faktiskt inte. Plugget är mitt liv♥

I'm on the edge of glory

Plötsligt slog det mig - jag kanske ska ta och skriva ett litet inlägg.

Livet leker, bara milstolpar kvar till studenten nu.
-25 dagar kvar imorgon - det firas med partaj
- Bal nästa fredag, och det mesta är fixat. Hoppas bara att allt löser sig med bilen
- Sist, men inte minst: FALLSKÄRMSHOPP! Förmodligen, någon gång under den 11 eller 12 juni kommer en nervös Kajsa (och säkert 3 andra nervösa personer) hoppa omkring i kissnödighetens tecken och förmodligen döden dö när tiden är kommen. 

Edge of glory - Lady Gaga





Har nog redan tagit sommarlov mentalt ändå...