Senaste Inlägg

I'll be your commander!

Jag tror inte att jag har varit såhär överglad och hög på länge. Jag känner mig ungefär som ett ostron. Glansigt, mjukt, med lite konstig konsistens och som inuti ett skal. Och allt på grund av två små tjejor som är bland de finaste jag har ♥ Aj lav jo!

Jag kan absolut inte sova nu, även fast jag kanske borde. Men imorgon är jag ledig! Så ingen tid för sömn än.

Till helgen vankas partaj (förhoppningsvis) med snygga brudar och galna upptåg med diverse människor! Aj lav it.

Till denna underbart galna kväll tillägnar jag denna låt; Dirty picture - Taio Cruz & Ke$ha
För alla söta fotografer på denna jord!

Walk this way

Mitt ord för dagen är hektisk.

Snabbt på med hårdrocks-utstyrseln (jag ska nog börja låna Evelinas lackjacka fler gånger. Nasty) imorse för det sista skolkortet ever (känns förbannat tråkigt) och sedan vidare ner till Röbroplan för att hålla koll på killarnas 60-meterslopp i det årliga Kommunmästerskapet. Några omstarter blev det och mycket svordomar. Jag förstår inte hur så många svordomar kan komma ur så små ungar. Var är världen på väg?

Vidare till skolan och spanskan, då vi fick reda på att det nästan är helt klart att det blir en resa till Spanien, Madrid i slutet på vecka 45. Glada miner utbyttes, och så även när verb uttalades fel och brutala meningar påpekades.

Ett till foto hann tas, nämligen elevrådsfotot. Temat var "se så jävla fula och cp-störda ut som möjligt" och det tror jag vi lyckades ganska bra med!

Dagens tack går till Jim, som äntligen fick mig att förstå bråk-ekvationer där i slutet.

Jag har tamme hunnit med mer idag än vad jag hunnit på en vecka annars. Handling med farmor och farfar nu på eftermiddagen (då farfar tyckte att jag körde som en idiot), trevligt prat med diverse människor, och nu återstår plugg och promenad med min Izamisse. Och förhoppningsvis ett mysigt samtal!

En helskön dag, helt enkelt.

I'm sorry! I can't afford a ferrari

Bra dag. Matten gick bra (jag får jobba in fredagar=wihuuu!), filosofin var intressant och när jag kom hem fick jag sova en sväng för att sedan börja jobba. Dock är mina drömmar fortfarande helt konstiga. När jag vaknade efter min powernap så var jag stensäker på att det var morgon. Det var det inte. Klockan var 5 och jag skulle börja jobba om en halvtimme. Det gjorde mig ytterst förvirrad.

Även inatt hade jag en väldigt frustrerande dröm. Jag drömde att jag hade blivit så svag så att jag inte kunde kasta "kast med liten boll" längre än högst tio meter. Först blev jag irriterad... Och det slutade med att jag, i raseri, låg på backen och slogs med något ej levande ting. En stylta. När jag vaknade imorse hade jag träningvärk i sidan på ryggen där jag inte ens visste att jag hade en muskel. Förunderligt, min käre Watson.

Späckad vecka; Jobb, spanskaläxor, matte, filosofiuppgifter, funktionär i Kommunmästerskapen, skolfoto (om någon av mina kära klasskamrater läser min blogg, kan ni snälla berätta vad ni fick sagt om temat idag?), måske att det även blir Lycksele-marknan till helgen.

Dagens citat: "Barn är det vackraste som finns på denna jord. De är så vackra när de håller käften." /Citatens mamma

We won't stay trapped on this dancefloor where everyones is sitting down

Jag har haft en underbart mysig helg med en Jonatan som är finast i hela världen. Film, prat och mys har nog helgen mest bestått av. Och ja, lite spö också. Men det förtjänades av min finaste ♥
STORA glas cider har druckits (med resultatet; väldigt varma kinder. Jag är nog lite mesig när det gäller alkohol) och kräftor har ätits för första gången. Gott? Jåhådu.
Jag kan inte säga det här för mycket... Men jag älskar dig Jonatan. För mig är du finast i hela världen. Helt perfekt.

Söndagen avslutades synnerligen bra ändå. Bjuden på mat på Toppen av pappsegull och sen en liten raggarsväng runt Storuman. Synnerligen bra.

Arrest me 'til it hurts - Deportees

Lovers in the backseat

Det är inte långt alls kvar till halloween, v.46, jul, sommarlov?, och tills tordag 23/9, dit det alldeles nyss var 10 dagar. Veckorna går snabbt som illrar på extacy!

Och ÅH vad jag längtar till halloween. Linser och diverse annat ska beställas till utklädnad och jag hittade nyss ett par mysiga skor som såg ut såhär. Jag hade en kort och koncis dialog med mig själv om ett möjligt skoköp, men tyvärr har jag alldeles för mycket annat att spendera pengar på.

Scissor Sisters spelas på Spotify, mitt hemprov är ännu inte gjort (men förhoppningsvis efter kvällen) och nu hoppar jag in i duschen eftersom hela jag blev dyngsur efter en lång dags färd mot hemmet på cykel. I need warmth

φ - jag gillar att phi-tecknet ser ut som att det står cp. Inget ont menat.

Like chewing on pearls

Jag skulle stryka, städa och plugga ja... Ha-ha. Städat har jag gjort, pluggat har jag gjort (dock ytterst lite) men strukit har ju gått käpprätt åt hell. Jag har helt enkelt blivit ett offer för musiken.

Jag har lyssnat på musik i säkert 6 timmar oavbrutet. Helt underbart, för att vara ärlig. Det finns musik för alla humör, alla känslor och alla typer av människor. Om jag är ledsen, glad, överkär, arg, trött, dryg, sprallig och haaat.

Just nu är jag ganska galen och irriterande. Då passar Fuck you bra.

Eller när jag smyger runt väggarna på skolan med mina vänner. Då passar Genesis bra.

Eller när jag känner lugnet efter en stressig dag så kanske Who says? stämmer in.

Eller när jag bara är överglad och lite smyg så kanske Da ya think im sexy? fungerar. En smygig låt till en smygig flicka, helt enkelt.

Nu kanske jag ska ta och stoppa isäng mig själv. Efter att ha lyssnat på Somebody told me.

Godnatt små kamrater, ahahahaha

I'm not a robot

Igår fick jag rösta för första gången. Det var inte så otroligt som jag hade förväntat mig. Jag hade förväntat mig stående ovationer eller åtminstone en prinsesstårta. Jag fick ett snett leende och tre kuvert. Besvikelsen var ett faktum.

Det finns mycket att säga om valet. Men jag, för min del, tycker att en viss grabb har sagt det som behövs. Kolla själv.

Jag hade faktiskt tänkt lägga in en bild på Jimmy Åkesson, men näe, det är under min värdighet.


Nu tänker jag städa, stryka och plugga i ren frustration.
Hare gött, hej

Take a dirty picture for me, baby

Upp och ner, ner och upp. Så ser mitt humör ut för tillfället.

Trevlig kväll på badhuset. Bråkiga ungar och dammsugare som inte fungerar samt två av mina finaste mysmissar Izazi och Mad Dee.


Jag taggar nog helgen, förhoppningsvis. Jobb och umgås med brudar måste vara bland det bästa som finns :]
Jag taggar nästkommande sommar också. Förhoppningsvis har vi ett bartenderdiplom när den är slut.

Nu ska jag ta och gå lös lite på sängen. Hejdaa


Dagens: "Vi sitter och låtsas att vi fimpar cigaretter på olika ställen"

You make me feel like i'm livin in a teenage dream

Just nu skulle jag kunna göra vad som helst (på ett bra och förnuftigt sätt)
Ibland har man sådana kvällar när man tror sig vara oövervinnerlig. Så... Nu tänkte jag dra en repa till Hollywood och bli en famous actress, gå på röda mattan och få en egen stjärna på the walk of fame. Bara så ni vet

 

-Igår var det valboxning här i Storuman. De flesta politiker kan inte ge raka svar. Tycker jag. Troligtvis är jag inte den enda som tycker det.

-Idag fick jag reda på att det kanske blir en resa till Madrid i mitten av november med spanska-gruppen.

-Bio har jag hunnit med ikväll. Eclipse - hittills bästa filmen i serien!

-Även palt hos farmor. Paltkoma var namnet.

 

Yeah you PMS, like a bitch, i would know

Idag är en psykiskt påfrestande dag. Jag är trött eftersom jag blev väckt av takläggare tidigt, förstår inte matten, en väldigt viktig person atm svarar inte i telefon, jag är inte sugen på spanska och jag har smutsiga sockar. Dumma


"Va ska vi göra? Vet int. Hitta på nå."

Tur man har förmågan att dagdrömma. Just nu sitter jag på en vattenskoter utanför Mallorca, Magaluf. Asm

Just the way you are

Superbra helg fylld av besök på Technichus, restauranger (Åtminstone en. Jag räknar inte Subway) filmer, prat och mys. Jag älskar dig mest i hela världen.

Livet återgick till det normala så tidigt som idag. Matte C, mat, plugg, jobb osv... Ett intressant telefonsamtal om spel, Talludden och bilder har också slunkit in. Och nu ska ännu mer plugg in på schemat...

En inte så uppseendeväckande dag, helt enkelt.

Forever free

Jag har höga mål i livet.

1. Jag ska resa. Mycket.
2. Jag ska lära mig spela gitarr som en gud.
3. Jag ska ha ett jobb där jag får hjälpa människor och som jag trivs med. Det hade inte varit dumt att få tjäna lite pengar heller. Typ så man är oberoende.
4. Jag ska ta vara på alla chanser jag får. Inom allt. Erfarenhet är det bästa man kan ha.
5. Jag ska ha en båt någon gång under min livstid.
6. Jag ska aldrig mer räkna matte efter matte C.
7. Jag kommer att ha en underbar familj.
8. Jag ska aldrig göra något jag verkligen inte vill.
9. Jag ska komma över mina ovanor. (fråga mig inte vilka. Det är ett antal)
10. Jag ska ta vara på alla de stunder jag har haft, har och kommer att få med mina närmaste.
11. När jag blir pensionär ska jag göra precis vad som faller mig in. Det inkluderar "inte ett skit".


Det enda man med säkerhet vet om framtiden är att det blir allt mindre av den.

I'm not gonna cook it, but i'll order it from ZANZIBAR

FYI: Jag har gjort Spaghetti Carbonara. När jag kokar spaghetti brukar jag hälla lite flytande margarin i vattnet innan spaghettin. Idag uppstod ett mönster i vattnet. Det såg ut som en hjärna.



En sak jag har tänkt på är hur fasn jag ska ha pengar till allt nästa sommar? Bartenderkurser, Sweden Rock, utlandsresor... Ja, jag får helt enkelt sälja min själ. Sånt är livet.


Min kväll kommer att bestå av; matte, matte, matte och lite mates. Matte är inte min starka sida, som förståeligt är. Algebra, derivater och grafer är inte my cup of tea. Te är inte min grej överhuvudtaget. Det smakar inte så mycket.

Countdown, 4 days

Genesis

Jag börjar med att säga grattis till min kära Mad Dee och hennes livskamrat Denz som firar ett år idag. När jag säger det kan jag lika gärna passa på att säga att jag luktar vitlök om mina händer även EFTER jag duschat.

Och sen tänker jag säga Krya på er till alla mina myspolare som är sjuka efter fjällturen!




Och jag avslutar med att säga; Jag är så jävla cool ibland så jag inte vet hur jag ska bete mig. True story.

 

I'll be back

Deuces are wild - Aerosmith

Sovmorgon till tusen, jobb i 3 ynka timmar, prat om craziness med min finaste älskling. Ja, det är det enda min dag har bestått av.

Efter det har dagen bestått mest av tänk. Det här är den första dagen på länge jag har känt mig riktigt lugn. Det är dels på grund av min fina mamma, dels på grund av min finaste Jonatan. Och dels på grund av att gitarren har fått utstå lite slagkomp... Det här är en dag att bli kär på, helt enkelt. I livet. Jag är redo för nya utmaningar. HD-ready.

Jag tror jag går ut och skriker lite. Bara för att jag är så glad. Med närmare eftertanke, nej. Jag kan betraktas som störd... Och det vill jag ju inte...

Jag längtar till nästa helg. Då har jag blivit lovad en dans :]

Ah, I love to look into your big brown eyes
They talk to me and seem to hypnotize
They say the things nobody dares to say
And I'm not about to let you fly away

Ain't no mountain high enough

Visst är det skönt att komma hem från fjället när nätterna är kalla och dagarna blåsiga. Men den här gången hade jag kunnat stanna en natt till där uppe...

Tältet gick bra att sätta upp, maten gick bra att äta men bäst av allt var nog umgänget! Att sitta där vid elden och prata, att sitta 8st i ett 3-mannatält och mysa, att ligga i stugan och snacka skit och att allmänt bara umgås och skratta tillsammans. Livet är bra underbart ibland!

Livet blev inte mindre underbart när jag kom hem, fick duscha av mig fisklukten (och diverse andra odörer) och gå och sätta mig framför datorn medan världens bästa mamma lagade gomatn och Johan underhöll mig med scener ur "Nöjesmassakern". T.ex denna: Jätten.

Dock blev livet lite mindre underbart när katten behagade spy på en trevlig plats. Men jag är glad ändå! It's friday - i'm in love!

Shulelilu!