Senaste Inlägg

We built this city on rock n' roll

Jag har träningsvärk i min tumme och en bula i huvudet. Motordrivna fordon är inte att leka med.

Tack å adjö - varmkorv me brö'

Stamp on the ground

Ja, gårdagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Det blev att dra iväg till Duvan och spela med "Black predators" i en match. Egentligen skulle det bli två, men eftersom ungefär hälften av laget ådrog sig skador så lämnade vi WO sista matchen och for hem lite tidigare än tänkt. Dock hann vi (nästan hela laget) dra iväg på Golden Bar och käka innan hemfärden började. Väl på Golden blev jag mobbad av både två grabbar som tyckte att blondiner är korkade, och även kyparen som undrade hur länge jag hade bott i Sverige eftersom jag råkade uttala schnitzel fel. En riktigt rolig kväll, för att summera. Dessutom hann jag träffa finaste Anna Svensson, Ida Olofsson och diverse andra trevliga människor från Storuman. Jaa ni, det här är nog något jag skulle kunna tänka mig att göra om.

I fredags var det som sagt vinprovning. Vin är inte gott, men det var faktiskt riktigt intressant att lära sig hur man nu ska göra om man ska prova vin fler gånger. Dessutom var musiken underbar, och flera dancemoves visades upp när motown spelades och när folkhög uppträdde. Nya ansikten, nytt folk att prata med. Kul var det, och det gör jag gärna om - dock utan vin.

Idag har jag för en gångs skull klivit upp kl. 9 (som betyder att jag kommer att somna ungefär kl 8 ikväll) och hjälpt till att göra mammas tårta, vilken blev awesome.

Nej, gott folk. Nu ska jag ut med skotern. Hejdaaaa


Btw, hittade en låt jag kommer ihåg från konfalägret i åttan. Koka-Kola Veins

Ego's stripping

OOOOHHHH vad jag har träningsvärk idag. Träningsvärk i ena vaden, ena låret, ryggen, axlarna, armarna, och sist mmen inte minst - rumpan. Boxing tar på.

Fredagar på skolan är numer inte roliga dagar. Tre tvåtimmars-lektioner som går såååå låååångsamt. But you'll live. I will.

Snart ska jag dra på mig mitt finaste klädesplagg (ica-kassen) och dra mig ner till de undre delarna av Folkets Hus för att prova lite viner och lyssna på musik. Jag vet vad ni tänker: Är hon någon sån där typisk medelålders man som bara utger sig för att vara en 18-årig tjej? För vilken 18-årig tjej provar vin och lyssnar på musik under en fredagskväll? För att svara: Jag är 18 år och tjej. Jag gillar inte vin speciellt mycket heller. Men vad gör man inte för teaterföreningen! Dessutom får jag spendera lite tid med mina fina vänner Stina och Iza. Och det är kvalitetstid.


Godnatt kära vänner. Kan bli en sväng till Lycksele och Duvan Cup imorgon om allt går väl. Går det inte väl så sätter jag mig på skotern och drar en schväng. Hör ni inte av mig förrän nästa vecka lär jag ha fastnat och fått söka skydd i något gammalt björn-ide. Herrå

I can see your underwear from down here

Royal Republic - Underwear

Ja, mina kära vänner. Jag har, typiskt nog, inte så mycket att säga mer än att jag har (eller rättare sagt - har tagit tummen ur) och ska börja träna. Ikväll börjas det med boxing, nästa vecka har jag lovat min Iza att följa på volleybollen och idag pratade jag och min chef på badhuset om att börja träna handboll. Och det känns bra.

Nu tänker jag låta mig förnedras något så fruktansvärt, och sjunka till en f14 nivå genom att köra frågestund eller idéstund eller vafan ni nu vill kalla det. Detta bara för att ni ska ge mig idéer, annars är jag rädd att bloggen läggs på hyllan en stund bland allt annat undanlagt, som till exempel träning (som nu tas ned), pluggning, min koordination, min styrka och min hjärna. Tackåhej


Så fråga mig. Och fråga vad ni vill. I'll answer.

Det var du och jag mot världen - så var det då, så är det nu

Efter att nyss ha pratat med min hyperaktiva pojkvän på facebook är det tajm för mig att fälla in åren och krypa isäng. Det har varit en lång, konstig dag med idiotiska nationella-prov i matte C och roliga diskussioner på tyska. En jobbkväll som gick snabbt, och en tjej som varit trött. Två brudar som dog av skratt efter en nakenchock. Det gjorde min dag. Godnatt


Du och jag mot världen - Peter le Marc

Baby, you're a firework

Jag sitter här och kan inte annat än fundera. Jag fattar ingenting. Idag har mitt huvud fått i sig för mycket. Alldeles för mycket. Jag blir trött.

Jag tror nästan jag ska försöka spela bort lite funderingar på gitarren... Ja, that's the way to go.

Paff
är ordet. Himmel



Städa, städa, varje fredag och så varje juuul. De tycker jag är kuuuul

Eller så kanske inte. Bara ibland. Idag var det faktiskt kul eftersom jag var sugen på det för en gångs skull. Jag måste ju ha seriösa problem.

Idag drog jag mitt arsle upp ur sängen kl 10, hjälpte farmor och farfar en sväng, och gick(!) till skolan. Det var längesedan jag gick dit, eftersom körkortet förslappar en. Innan jag klev upp hann jag drömma en nasty dröm om super mario som bet mig i örat. Det var riktigt nasty.

Jag älskar Wulffmorgenthaler


 



Heaven freezes, and hell closes

Fifan så jävla bra.
Black Jesus - Jay Smith

AH, min facebook har fått problem. Den tar bort vänner av sig själv.

His eyes, his eyes make the stars look like they're not shining

Igår var det 5 år sedan Lina Rubertsson dog. Idag var jag och Jonatan i Umnäs och besökte hennes grav, som jag inte gjort tidigare. Det känns lite konstigt att veta att någon faktiskt ligger där under all snö och jord. Någon man kände. Någon, eller något, kanske är det rätta ordet.

Hursom så har helgen varit helmys, även fast jag har blivit mobbad av både Jonatan och hans pappa av olika anledningar. Främst för min morgontrötthet. Puss på er med!

Dagen har iallafall fortsatt i en alldaglig anda. Engelska i en timme och senare jobb med Mad Dee. Min D-sträng på gitarren har flygit åt helvete. Ledsen tjej. Goddamnit.

Hejraa


They call me black Jesus, white Moses

Ja, jag tycker att sånt här är kul. Okej då.

ÅRET 2010:

Hur har året 2010 varit för dig? Ibland bra, ibland dåligt. Inte mitt bästa år dock
Bättre än förra året? Absolut inte. Inget slår 2009.
Har du träffat några nya vänner? Jajamensan.
Någonting du aldrig kommer glömma från 2010? Stockholmsresan, balen, Madrid-resan bland annat.
Har du flyttat under år 2010? Nenemensan, men jag hade gärna velat. Bara för att jag är sugen på att inreda :]
Har du hittat en ny låt som du älskar? Chelvfallet!
Isåfall vilken? If i had you! Fuck you!
Har du druckit alkohol? Nej, jag är nunna.
Har du rökt? Nunna.
Har du kysst en främling? Nja, Jonatan är väl ingen främling direkt.


KÄRLEK:

Hur har din kärlek varit 2010? Jotack, mkt bra.
Har du varit kär? Men dumma. Självklart.
Har du sagt jag älskar dig till någon? Indeed, I have!
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Jaharu!
Har du haft sex någon gång under året? Jag är nunna och lever i celibat.


SORG&HÄMD:
Har någon i din närhet tagit självmord? Nej nej nej.
Har någon i din släkt avlidit? I släkten, ja. Alla är vi människor.
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Ja, Jonatan. Jag är mansmisshandlare.
Har du varit i slagsmål? Jag är nunna. Så ja.

PERSONLIGT:
Har du gjort någonting du ångrar?
Ja, men det gör man väl ändå varje år. Eller? :O
Har du skämt ut dig? Nej. Sånt gör jag aldrig ;)
Har du ljugit för en vän? Jag ljuger aldrig.
Har du varit ute en hel natt? Kan väl hända att jag var, ja :)
Har du blivit tagen av polisen? Nej nej nej, jag är ju nunna.
har du sovit i samma säng med någon av det motsatta könet? Ganska dum fråga.
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? Jaharu

SKOLAN&FRITIDEN:
Vilken skola går du i? Luspengymnasiet
Har någon varit elak mot dig i skolan? Nej. Ingen vågar
Hatar du någon i din skola? Nej nej nej.
Har du gjort något framsteg? HAHAHAHAHAHA. vänta... HAHAHAHA. Kanske det.
Har du haft alla rätt på ett prov? De vete fasn!

VÄNSKAP:

Har du träffat nya vänner? Jao man!
Har du förlorat en vän? Nej nej nej.
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Ja :)
Har du gått bakom ryggen på en vän? Nej nej nej.
Har du ljugit för en bästavän? Jag ljuger inte. Aldrig
Har du haft en relation med en vän? Ja! Jonatan är ju faktiskt min vän. Iddi


Inatt drömde jag att jag sparkade ett vildsvin (nog för att han attackerade mig först) så att beten gick av. Jag fick jätte, jätte, jättedåligt samvete och plötsligt förvandlades svinet till Dan Ekborg. Det var en olustig upplevelse.

Waka waka!

I Nordanås jag är. Finaste Jonatan har ju fixat PS till mig, och det var skitsvårt att lära sig. Dock hade jag kul med liquifyern :]



All I want for christmas is my two front-teeth

Imorse vaknade jag med feber och ont i käken. Jag känner mig inte speciellt sjuk, tänkte jag, utan bara trött. Sedan slog det mig; Jävla visdomständer.

De har nyss börjat komma ut ur överkäken, och nu ska de tydligen jävlas och ge mig feber. Idioter. Därför är Ipren (som hjälpt mig så många gånger förut) min bästa vän just idag ♥


All I want for christmas is my two front-teeth

Hollywood

Nej, inte blev det någon pluggning gjord ikväll inte. Istället tog jag brorsan under armen och gick en sväng i snölandskapet och försökte mig på att fånga snöflingor med munnen. Jag kan bara tala om att det är ganska svårt om man springer mot flingorna.

Vilken onödig dag detta har varit. Det jag har gjort av värde är att hämnas på min kära Jonatan som hackade mig på facebook och mätat många utskjutande kroppsdelar till balklänningen. Blir det fel nu så går jag tammefasn naken.
Godnatt

Michael Bublé - Hollywood

Life is a mystery

Like a prayer - Jay Smith
Nej, jag har inte sett idol, men FASN vad han är bra den där grabben alltså!


När jag lix är igång så kör jag hårt på ett musikinlägg. Musik är en mycket stor del i mitt liv, och jag kan utan tvekan säga att utan musik hade jag nog gått till de sälla jaktmarkerna. Alltså dött.

Jag har (skulle jag säga) en väldigt varierad musiksmak, men jag tror nog att rock utgör största delen eftersom jag har växt upp med en mamma och en pappa som mest lyssnat på just det. Bland annat Aerosmith, Kiss, Whitesnake, Rolling Stones, AC/DC och mänga andra. Och sedan finns det dem jag börjat lyssna på på senare tid också, såsom WASP, Ozzy och Foo Fighters, m.fl.

80-tal gillar jag skarpt. Låtar som gör en glad. Väldigt glad. Livin' in a box.

Sedan finns artister som jag beundrar. Jag beundrar Lady Gaga och P!nk för deras coolhet (damn, vilka kvinnor!), jag beundrar Beatles för vad de åstadkom, jag beundrar Stevie Wonder för hans "blinda musik", jag beundrar Frank Sinatra och Aretha Franklin för deras röster och många, många fler.

Så vad kan jag tänkas lyssna på? Jazz, rock, hårdrock, soul, r n' b, rap - allt.

U2, P!nk, FallOutBoy, Jimi Hendrix, Michael Bublé, Paolo Nutini, Lily Allen, Bruce Springsteen, Peter le Marc, CCR, Elvis, Nickelback, Maroon 5 och Tenacious D spelas i mina öron for the moment (inte samtidigt, nej), men jag har samtidigt ganska lätt för att tröttna på låtar. To be honest.

Nog för att jag försöker mig på att spela både gitarr och trummor, och jag har blivit ganska hyfsad på det, men hade man kunnat få talangen på ett kick hade jag inte sagt nej. Ibland har man helt enkelt inte tid att öva.

Haha, ja... Två låtar har producerats där jag och mina fina tjejor (och en grabb vid namn Wille Wonka) har spelat och sjungit. Den första innehåller rap av Kay-Z, och jag kommer aldrig, ALDRIG lägga ut den på bloggen. Inget ont mot er andra tjejor som var med, ni var awesome. Den andra är lite lugnare, och mycket bra för att vara skriven på ungefär en timme!

Jag ska se till att spendera min framtid med mycket musik. Dansa är något jag vill göra, och även spela så mycket jag kan, eftersom jag mår så fruktansvärt bra av det. Hmm, vad jag blev sugen på att dansa... Dock är det lite svårt att dra några moves när brorsan och mamma ligger och sover i rummet intill, och min hylla ramlar av lätta saltomortaler. Fasn.


Vet man vad en person lyssnar på, så vet man ganska mycket.


Pysså hejdaaa

How do we get so mean?

Herregud, är mitt ord ftm. En sak är säker, jag kommer aldrig att blogga bara för att. Vem vill läsa om vad jag har på mig, vad för smink jag använder och vilken jävla färg jag har på mina leggings? Jag bloggar för min egen skull, and that's it. Adjö. Nu går jag och sover.

There goes my hero...



Svabbarn ♥ Boondock Saints



I have the right to remain silent, but I wont. Though anything I say could be used against me.

Trashin' the camp

Det fungerar inte längre att lägga in bilder här. Det bara står och laddar hela tiden (dfjhfkdkgt&%/E"#). Jag fick ett bra råd av min käre vän Mad Dee; "Skriv till Blizzard" "Är inte det WoW?" "Jo, men dom kan allt"

Nu är jag nyss hemkommen från jobbet där vi har haft fullt upp hela dagen. Hela 2 människor har badat! Helt jävla sjukt. Så mycket människor brukar det aldrig vara på lördagar. Och om ni hemskt gärna ville veta så fungerar klorinatorn (överlycklig tjej).

Just! Jag drömde inatt att jag blev utvisad från Spanien efter att ha sprungit runt klädstånd med ordningsvakter efter mig. Jag blev jätteledsen, och en av ordningsvakterna tröstade mig genom att halvt krama ihjäl mig. Sedan vaknade jag. Sjuk dröm.

Nu ska jag mysa en stund i min ensamhet, spela lite gitarr, fika lite, fundera lite, för att sedan spendera en mysig kväll framför TV:n med mina föräldrar och möjligtvis en eller annan brud. Hare gött, hej


Trashin' the camp - 'N Sync, Phil Collins

Every little thing is gonna be alright

Mycket har hänt sedan slutet av 2010. Jag hade en jätte, jätte, jätte, jättebra nyårsafton med mycket, mycket, mycket bra folk och jätte, jätte, jättegod mat och bara mys. Dans och pulkarace hanns med också, och det var en trevlig upplevelse att susa ner för backen i strumpbyxor och skoterbrillor. Fungerar det så kommer bilder sedan, när jag åter återvänt till hemmets vrå.

Min kära myskompis Stina Ärlemo har fyllt 19 bast och det firades med kvinnor i olika former och åldrar i hennes källare med gott fika och trevligt prat. Runt 5-snåret drog vi iväg hemåt för att sova, vilket kändes ganska välbehövligt när man kom hem.

Utöver det har det bara varit en allmän skön början på 2011 (med några avvikelser). Mys med finaste Jonatan, filmkväll med härliga människor och mindre härliga filmer (Pulse 2 och The Crazies), och jobb. Just idag har väl varit en mindre bra dag då klorinatorn behagat upphöra att fungera och klorpumparna bara stått och pumpat luft så att lilla bassängen praktiskt taget är tom på klor. Då är man tvungen att stänga av lilla bassängen, ringa till vår allsmäktige chef Johanna som kan allt, och be henne förklara hur fasen man gör när man ska få igång pumparna igen. Kul.


Fan vad trött jag blev av att skriva sådär mycket. Och nu kom jag på att jag är avundsjuk på Stana och DJ Andrrr (aka gubbstrutten) som ska fara till Kairo imorgon. Ni är så äckliga. På ett bra sätt. Jag önskar er all mysighet och att du, André, inte säljer Stina för mindre än 15 kameler.


Till sist vill jag bara säga att allt kommer att bli bra. Jag vet det.