Senaste Inlägg

WASP - Animal (Fuck like a beast)

Imorgon bär det av upp till Hemavan för att sedan dra sig upp till Viterskalet. Med en (förhoppningsvis) inte så överjävligt tung rygga packad full med fiskegrejer, kläder och c-vitamin ska 3:orna på Luspengymnasiet i Storuman ut på höstfjälltur. Jag hoppas att vi kommer hem på fredag. Annars har vi drunknat i någon fin fjällbäck eller blivit uppäten av en björn. Eller kanske uppäten av de som glömt packa mat. Aja, äten som äten!

No retreat, baby, no surrender


Nu ska jag ta och se om jag ens har alla grejer man ska ha. Smink är naturligtvis det viktigaste.
Höres

Too much love will kill you

Skype är en bra uppfinning, helt klart. Man kan prata och skriva samtidigt. Vågar man inte säga nått kan man ju alltid skriva :]

Förkylning däremot, är inte en så underbar uppfinning (eller det beror ifs på).  Men har man en dator kan man alltid spela Sims, lyssna på Spotify eller kolla på Tintin på youtube. En del av min dag har gått åt till det.

En annan del av min dag har bestått av filosofi, vilket jag tror blir en intressant kurs. Vad händer efter döden? Vem är jag? Ja, sådana flummiga frågor. Läraren underströk dock att det inte är en flummig kurs.

Den tredje delen av min dag bestod av att försöka hitta på företagsnamn till vårt projektarbete. Vi kom fram till HesomhännhehännhännaAB, SkaviliggaskedAB, KunnvihittpånåAB, AvskynibynAB samt andra inte så tilldragande namn.

Nä, året har gått ut hårt. Men hårda tjejer klarar hårda grejer. Bokstavligt och bildligt.

Nu ska ja ta fram spenderarbyxn å hannel litte. Hejssvejs

It takes a fool to remain sane

Nu har den finaste pojken på hela jorden flyttat ca 40 mil. Och jag saknar, ja det gör jag, men det är bara fyrtio mil, och det finns telefon/skype intalar jag mig själv. Vi kommer att träffas åtminstone en gång i månaden (hoppas jag), och det blir nog bara ett år (förhoppningsvis) = ungefär 1/100 av våra liv. Men ändå är det som när man var liten och mammasjuk. När man inte klarade av att sova borta ens en enda natt. Det är värst i början, och nästa år kommer jag att titta tillbaks på det här inlägget och tycka att jag är en big sizzy. Kanhända att jag till och med kanske sitter och småflinar lite åt mig själv och mina dumheter.

En väldigt, väldigt mysig helg har det faktiskt varit. Härnösand är nog en av de mysigaste städerna! T-shirtar har hunnit inhandlas på H&M, fäktning har pågått inne på toys r' us, kinamat har avnjutits och "Trollkarlens lärling" har setts. Den var att rekommendera, fo' sure!

Nu återstår; Sängen, där jag i och för sig har spenderat de senaste 7,5 timmarna. Snor är orsaken.

Kött å blåbär

Livet är en fest!

-

Någon har varit så smart att den har satt Tyska steg 3 före steg 2 för SamhällsSpråk 3. Vi måste börja läsa steg 2 NU om vi ska hinna med båda. Klommerhuven finns det...

Förkylningens vackra nuna har börjat visa sig i mina bihålor samt näsa. Jag ska supa saltvatten hela kvällen och inhalera c-vitamin. That's how we do it. Och är jag förkyld på höstfjällturen så hugger jag bort min näsa med en panga och fortsätter - utan pardon.

Det kanske inte blir hotellet ikväll för festligheter på årets "Höstglöd".

Jonatan drog sin cos. (HAHA sin, cos = mattetermer. Jag har otrolig humor, otrolig!)



+


Matte C gick bra idag. Jag kanske överlever!

Förkylningen torde gå över om jag bastar som en idiot ikväll efter jobbet som ger mig pengar. Big +

Det kanske blir hotellet ikväll för festligheter på årets "Höstglöd" :)

Jonatan kommer tillbaks imorrn eftersom Härnösand då står på schemat.




Ibland brukar jag fundera och drömma om helt onödiga saker. För det mesta glömmer jag bort drömmen efter frukost, då jag har annat att tänka på, och för det mesta tänker jag aldrig just den onödiga tanken igen. Jag ville bara säga det eftersom jag hade tänkt berätta om min dröm jag drömde inatt. Men jag har glömt den.

I feel it in my fingers (let me smash those fingers home)

Dagen D är över. Vi har hunnit få matteläxa, projektsarbetesläxa, veta att orienteringen är imorgon, och även att vi måste sitta i 3 timmar på en föreläsning imorgonkväll. Jag är inte alls irriterad eller avundsjuk på vissa som har nollning i en vecka med bara roligheter insatta på schemat. Nejdå. Inte alls.

Ibland så har man däremot timing. Som när man funderar på att ha ett samarbete med en organisation inom projektarbetet, där man kan vinna pengar (ganska mycket pengar), och upptäcker att ens egen faster är ordförande för det hela. Lite småbra.

Nae, nog om dessa underbara ämnen och över till något annat, mindre underbart. Sommarn är slut. Så slut som en mycket överviktig man som just åkt Vasaloppet. Nu känns det verkligen i kroppen. 


 

If you have to kill me, use a tommy-gun baby

- Imorrn börjar det hårda livet, det vill säga skolan. Vi startar stenhårt med upprop kl.9 på morgonen och fortsätter sedan med utdelning av några jävulska uppgifter. Tror jag. Sen fortsätter veckan med tortyr - både psykisk och fysisk...

Men jag är inte ledsen för det. Tvärtom, dagen får lite rutin, man får saker att tänka på så man glömmer de vanliga vardagsbekymren. (Ifs får man nya. S.k plugg) Dock blir det lite tungt att kliva upp på morgonen och inte "förmiddagen"...

- Ikväll börjar jag också jobba igen på "gammjobbe". Det känns skön-t.

- Min bror har aldrig sagt något så fint till mig som i förrgår. "Du blir bara mer och mer cp med åren" Tack. Det värmer.

Jag mår bra. Så bra som man kan må. End of story

Bring me to life

Gårkvällen spenderades i Philadelfias nedre regioner med män, kvinnor och ungdomar i en enda blandning. Chips, kladdkaka, paj (både blåbär och något som jag tror var äpple), muffins och några drickbara alternativ fanns att inmundigas. Band Hero spelades, unga män var besvikna på sig själva pga "dålig insats", filmer diskuterades och sågs, fötter antastades och reflexer försökte hittas - ibland utan resultat. En helkväll. Mörkret la sig ganska snabbt över hålan Storuman och Elin sprang som en jagad iller för att hinna ifrån det. Vilket är ganska omöjligt...

Idag väntar skjutsning till byar utanför Storuman, trevligt sällskap hos kusin och mat hos mormor. Känner jag min mormor rätt kommer hon att göda ihjäl mig inom en snar framtid. Tack å hej

Kærligheden kalder nu i nat, kalder du

Igår hade jag turen att få fara ut och äta glass/åka bil med två brudar. Den ena var tyvärr tvungen att fara hem redan vid halv tio, men hann ändå med att leka magiker med våtservetter och klä ut växelspaken till Ester. Mycket prat om boys,boys,boys, framtidsplaner samt annat då vi slutligtvis kom fram till att mycket finns gemensamt tjejer emellan samt killar emellan.

Jag återkommer. Jag ska spöa min bror med fjärrkontrollen pga "Så funkar det!".

I'm back. Ikväll blir det firning av Flinn och Bomb (aka Anna och Elin). De sma underjordi har blivit myndiga och det ska firas med 30 st 7:or och 3 80%absintflaskor. Och allt ska i Anna och Elin. Naat! Vi ska dricka saft och ha det mysigt, allihopa :]

Nu ska jag äta och prata skit med min mamma. Jag avslutar med ett citat av citatens mamma:
¨Förut var Storuman The shit. Nu är det shit utan The"

Seglaren - Monty

Min dag började som vanligt. Jag gick upp, sjöng en trevlig låt av Tunnan och Moroten i akapella med min bror och ramlade i trappan. Igen...


Jag kan säga såhär; Trippen till Östersund gör vi om, och därmed basta. Laserdome, Bodaborg, gokart, drinkblandningar, blåmärken på de mest konstiga ställen, hög musik, väldigt, VÄLDIGT bra sällskap och mycket mer gjorde resan alldeles, alldeles underbar... Nästa gång har vi däremot bestämt att det blir mer än en natt i en stuga, eftersom denna gång gick alldeles för snabbt. Bilder will come.



Sommaren har gått alldeles för fort. Det har varit helt underbart vissa stunder, och vissa stunder inte alls så underbart. Sånt är livet.

Ibland är man för egoistiskt för att ta vara på tiden. Ni är underbara, och jag älskar er. Det hoppas jag att ni vet.

Oh my god

And today, folks, var det min sista dag på jobbet!!! :D High five, face five, down five!

Imorgon bär det av till Östersund för diverse roliga grejor. Jag är en lycklig människa. Men jag gillar inte farbror Bosse...


I'll be back

Snabbköpskassörskan...

Ibland gillar jag att jobba. Det bästa med jobbet är när man får sluta tidigt.

Imorgon är min sista dag på jobbet, åtminstone för i sommar. Det ska jag fira med att gå ut och göra helikoptern på torget samt skrika "ÄNTLIGEN!" ....om jag kunde....
Nej, sanningen är den att min finaste tänker bjuda mig på middag på Kitas och sedan ska en del av kvällen spenderas med två styckna mysmissar. Låter som en helkväll. Bra avslutning.

När jag går där på hotellet och bäddar de där förbannadessatansjävla sänghelvetena så hinner jag tänka väldigt mycket. Idag hann jag planera en del av min framtid; Jag startar ett motell (ett hotell blir för stort) med olika tema för varje rum! Ett med filmtema, ett med musiktema osv... Skräcktema? Jag är så underbart smart ibland att jag undrar varför.

Förövrigt så tänker jag nu dra iväg och köpa mat på Ica. Om ni ville veta. Och om ni ville veta nått ännu mer intressant så ligger det en mosad mygga på mitt arbetsschema. Jag tror den dog av chocken.

Here we go again

Efter noga övervägande bestämde jag mig för att byta från bloggspace till blogg.se. Jag insåg snabbt att det var ett klokt beslut... Min gamla blogg hittar ni här http://smaskigadagar.bloggspace.se/


Så vem är jag och vafan gör jag om dagarna?

Jo, det ska jag förklara. Kajsa Lovisa är mitt namn och jag bor i en liten håla vid namn Storuman (som ni kanske känner igen p.g.a en skidskytt kallad Björn Ferry. Köp gärna hans "Pillesnas i vas"). Om dagarna kryper jag omkring i Luspengymnasiets korridorer och flämtar åt allt plugg vi har inom Samhälls Språk samt busar med mina flickor i BOF-soffornas enkla boning. På kvällarna roar jag mig med att jobba på badhuset och dränka små, odrägliga typer. Om det inte är lov, vill säga, då jag jobbar som slav åt Hotell Toppen (iaf just nu), badar, shakear loss på Talludden och pussas med min finaste, bästaste Jonatan.
Jag gillar långa promenader i regnet och häftiga utekvällar på en av de många klubbar vi har här i Västerbottens inland.... NAT! Jag gillar långa promenader, ja, men regna kan det göra när jag är inomhus. Klubbar finns det inga av här så jag föredrar mysiga hemmakvällar med mina finaste hjärtegull.
Nej, jag har inga barn. Bara katter. 18 vårar är jag än så länge och jag vill uppnå något stort med mitt liv (som förmodligen de flesta vill). Som otur är har jag ingen aning om vad det skulle kunna vara... Jag längtar tills jag blir pensionär.


Över and ut.