Senaste Inlägg

Det finns inget bättre


 Varje gång jag tittar ut genom fönstret kommer den där känslan av att vilja ut i världen. Ut och se sig om. Ut och uppleva. Ut och hjälpa? Ska jag bli nöjd med mitt liv så tänker jag inte lämna mina drömmar åt slumpen. Vilka mot- eller medgångar som än kommer. 

Som sagt - det finns inga dåliga erfarenheter. 

Tyst. Var bara tyst, säg ingenting. Inte ett ord till

Det finns inga mirakel - Peter LeMarc

Jag slår ett slag för LeMarc. Så underbart mysiga sånger, trots melankoliska texter.

Men satan. Kan jag ge mig nån gång? Jag måste fasn göra svenska. Hejdå

La vie en rose

Ja, inte blir det alltid som man tänkt sig... Men det ordnar sig i slutändan!

Corre, du vet att du är bäst ♥

The sun goes down

Brist på inspiration, brist på ork, brist på att skriva roliga inlägg och brist på järn (perhaps) kommer att göra så min blogg läggs på is en stund. Jag har inte tid, och jag är inte en sådan som länkar min blogg på facebook och andra sidor hela tiden = läsarantalet sjunker. Ingen ork och ingen motivation helt enkelt.

Om ni ursäktar mig tänker jag leva livet en stund nu. Förhoppningsvis utan dator.

När jag hittar min inspiration, då jävlar

Just nu kan du inte nå din önskade blogg, var vänlig försök igen. Senare.

The sun goes down - Thin Lizzy

Genom eld

Ingen stuga blev det, men dock en otroligt skön helg ändå.

- Fredagskvällen/natten spenderades i Gunnarn med underbara brudar och killar. Efter snack hos Petra drog vi iväg ut på bilkaravan med 5 bilar, och sedan vidare hem till Ewe där Jonnie, Jakob och Yggan hade bakat kladdkaka och tänt ljus och mysat till det. Grabbarna låg mest bakom soffan och mysade tillsammans, medan vi brudar satt och pratade. Kladdkakan brändes ganska ordentligt, men det fixades snabbt med osthyvel. Sedan bar det iväg ut på bilkurragömma och till Petra igen för grönsaker och en mysig film.

- Lördagen spenderades hemma i huset, alldeles ensam med strykjärnet och slickepotten som vän. Jag strök i tre timmar och bakade kladdkaka. En skön kväll även denna faktiskt, ibland är det skönt att ha en stund för sig själv.

- Söndagen var väl inte min bästa dag. Det som gjorde dagen var att jag äntligen fick träffa min Jonatan. Efter att jag kört av vägen runt Pauträsk...

Nu börjar det hårda livet med skuula. Jag har i ren frustration varit hungrig hela dagen. Det sög ju...

Sommarn borde komma nu. Med festivaler, bröllop och bartenderutbildningar utomlands låter det mycket bra.

Would?

Så vad har jag ägnat sportlovet åt? Lata mig till större delen. I måndags skjutsade jag finaste till Pauträsk för att jobba, och sedan blev det mys med b-rudar på Akkan. Tisdag körde jag faktiskt lite skoter, och tro det eller ej, men på onsdagen så städade jag. Idag, däremot, har jag hunnit med att göra Umeå osäkert med 3 fina brudar. Ingen shopping blev det, men dock mycket välbehövligt prat och gott fika på Station. (jag kände hur sugen jag blev på att flytta)

Imorgon får vi se hur det blir. Antingen stugan om det är underbart vackert väder, eller så stannar jag hemma och umgås med mina underbara tjejer samt hinner få bort lite plugg. Båda lockar så otroligt mycket... What to do, what to do...

Citat, brorsan:
Vi ser några underliga spår i snön utanför huset. Jag tänker högt för mig själv och undrar vad/vem det kan vara.
"Kanske en björn. Eller en lo. Eller helt enkelt ett monster."
Säkerligen Johan, säkerligen.

Nu längtar jag efter min fina J♥ som naturligtvis skulle jobba hela veckan man är ledig. Tajming kallas det.


Would - Alice in Chains

Hej! Vilken underbar dag de e

Så underbart härligt väder det är ute. Och så ska jag jobba om 50 min... Hoppas det kommer fler dagar som denna. Då kommer mitt sportlov att bestå av skidåkning och skoterkörning  - så är det.

Kl. 08.45 vaknade jag imorse och var pigg som en lärka, vilket är väldigt ovanligt. Så jag hann t.o.m äta frukost och nu mår jag som en gudinna. Vi får väl se vad dagen har att bjuda på annars... Hejraa

Hon är som ett hubba-bubba

Idag hade jag tänkt kliva upp i ottan för att hinna duscha. Orkade jag? Nej, jag sov till kvart i åtta och fick dra mitt arsle till skolan likförbannat utan dusch.

Dagen har gått ovanligt snabbt. Tyska med verb böjda i perfekt och ingen engelska. Fixade lite grejer istället, t.ex planering av skoterturen som infaller näst-nästa vecka. Är det inte bra väder så så stänger jag in mig i pulkan och grillar i min ensamhet därinne istället.

På svenskan så vi en sjuk film om Italiens Berlusconi och hans medieimperium. Han äger 90% av median i hela Italien, och vad visar dem? Tuttar. Och ibland ett och annat slisk till programledare (som faktiskt bara var gamla gubbar i 70-årsåldern) som säger något onödigt. Helt sjukt. Att kvinnor ställer upp på att bli såkallade velinas är för mig något helt absurt. Och i alla åldrar? Kvinnor som passerat klimakteriet för 100 år sedan är beredda på att skämma ut sig något så fruktansvärt bara för att få en minut i TV. Därför att det är där man blir känd. Helt sjukt.

Över till något kul... NU HAR JAG SPORTLOOV! :D

Hubbabubba -Just D

Hare gött, hej

You got a fast car... Is it fast enough so we can fly away?

Att sitta och lyssna på Tracy Chapman en kväll som denna är inte helt fel. Det blir nog en tidig kväll dock, eftersom att jobba på badet inte är hälsomsamt för mina sömnvanor. Jäklar vad trött man blir av att sitta där inne i värmen!

Idag skickades projektrapporten in, jag fick vakna med den finaste på jorden, vi fick veta hur det gick på tyskaprovet och pappa gjorde en semla åt mig. Förhållandevis bra dag, så att säga. Mycket bra dag. Även fast slutprovet i matte c igår gick åt helsefyrn för min del. När jag har fått resultatet och allt är slut så ska jag tamme hålla mitt ord och kaskadspy rätt igenom alla böcker. Jag lovar.

Imorgon är det sportlov vilket innebär att jag kommer att dra till med ett vårskrik i glädjens namn. Sen ska jag köra "Eeeeeeaagleeeee!" med mig själv vilket innebär att det kan tillkomma skador. Men det gör inget, för det är trots allt sportlov då :]